Sote-johdon suorahaku

Sote-johdon suorahaku eli head hunting

Healthia käyttää suorahakuprosessia eli head huntingia lähinnä sosiaali- ja terveystoimialan ylimmän johdon ja johtavien lääkäreiden rekrytoinneissa. Tapauskohtaisesti saatamme käyttää suorahakua myös esimiestason tehtävien täyttämisessä silloin, kun tarkoituksena on rekrytoida lääkäritaustainen henkilö. 

Suvereeni toimialatuntemus. Yli 10 vuoden kokemuksella lääkäreiden rekrytoinnista tiedämme mitä teemme.

Tuloksiin pohjautuva palkkiomalli. Laskutuksemme perustuu saavutettuihin väli- ja lopputuloksiin.

Läpinäkyvyys. Healthian kanssa tiedät miten suorahakuprosessi etenee, mitä tapahtuu seuraavaksi ja milloin.

Takuu. Mikäli suorahaun avulla rekrytoitu henkilö ei jatka tehtävässä 6 kk sisällä työn aloituksesta, teemme uuden suorahaun ilman lisäveloituksia.

Meidän kanssa on kiva tehdä yhteistyötä. Healthian henkilökunta on ammattimainen ja ystävällinen. Meille on kunnia-asia auttaa organisaatiotasi rakentamaan paras mahdollinen tiimi.

Suorahakuprosessi alkaa toimeksiannon määrittelyllä, jossa syvennytään toimeksiantajan toimintamalleihin ja organisaatioon. Määrittelyn perusteella tarkentuu rekrytoitavan henkilön profiili sekä häneen kohdistuvat tavoitteet ja odotukset.
Healthia kartoittaa profiilin mukaiset henkilöt ja ottaa heihin yhteyttä henkilökohtaisesti. Soveltuvimmat ja tehtävästä kiinnostuneet ehdokkaat esitellään toimeksiantajalle. Lopullisen valinnan tekee aina toimeksiantaja.